Räck en hjälpande tass

mars 23, 2017

Idag tänkte jag uppmana er till lite välgörenhet. Det är mars månad och alla har väl nån gång hört uttrycket "marskatt", dvs att kattens instinkter vaknar till liv. Därmed föds också en hel massa oönskade kattungar.


Jag älskar katter och vill ju gärna att alla katter ska ha ett bra liv. Men verkligheten är tyvärr en annan, under sommarhalvåret kommer det att födas en massa kattungar som ingen vill ta hand om. Som mycket ohumant tas ifrån mamman. Som dumpas i skogen. Som får slåss för sitt liv. Katten har på tok för låg status som djur och detta är tyvärr alltför vanligt.

Varje kattägare borde ta sitt ansvar genom att kastrera/sterilisera sin katt så att inga fler oönskade ungar föds. Det finns redan tillräckligt många som står utan hem.

Och så finns det de som hjälper. Som lägger ner sin själ i att hjälpa de hemlösa katterna, ge dem en ny chans i livet och hitta ett nytt hem åt dem.

Så idag vill jag uppmana er att ge ett bidrag till katthuset i Vasa. Förra året fick de ta emot tvåhundra kattungar och de har för tillfället trehundra katter under sitt beskydd. Tre. Hundra. Katter.

Du gör det på kontonummer FI54 31311000 901722 och varje liten slant är välkommen, om det så bara är ett par euro.
  

You Might Also Like

0 kommentarer