Onsdag

mars 29, 2017

Onsdag idag. Jag har jobbat och handlat lite och ätit och tittat på barnprogram och pratat med syrran och nu nattar jag dottern.

Slut på rapport.

Idag började förhandsröstningen, så kanske det börjar vara dags att bestämma sig för vem man ska rösta på i kommunalvalet. :) Jag har faktiskt inte bestämt mig, det står mellan två kandidater. Givetvis från samma parti, nåt annat vore ju otänkbart. ;)

Jag blev själv också tillfrågad att ställa upp som kandidat, men jag kände inte riktigt att jag har den tiden att ge just nu. Jag är småbarnsförälder (det är väl iofs just de som det är brist på) och jag har just börjat jobba. Redan det innebar ju en stor förändring i den tid vi har tillsammans och Alicia är ju bara liten en gång... Men nästa val, då kanske jag ställer upp!

Dagarna liksom bara går utan att jag ens startar någon dator på kvällen. Fast ikväll är jag nog illa tvungen, min telefon har klagat på utrymmesbrist sedan helgen och tömmer jag den inte på bilder så får jag ingen epost och jag har redan missat ett viktigt meddelande då jag inte orkar scrolla genom tiotals mejl varje dag.

You Might Also Like

0 kommentarer