Onsdag

mars 15, 2017

Det var ju tur att jag somnade på soffan redan vid 21:30 igår kväll, för lilla fröken grät massor i sömnen under natten och jag gav upp försöken att somna om vid 6:30.

Onsdagen har bestått av jobb och skolning.

Jag har fortfarande ont i mina händer, i synnerhet den högra. De där såren på insidan av handen känns egentligen  inte så ont längre, eller också har hjärnan lärt sig vad som ska undvikas, men alla handledsrörelser gör att det stretchar och drar i det största såret och det gör oooont!

Jag kom hem senare än vanligt idag och har väl mest bara försökt hänga med Alicia. Hon känns så stor plötsligt. Samtidigt som hon är så liten så liten där hon ligger och sover i sin säng då jag smyger mig upp på morgnarna. ❤️

Ja, min blogg verkar återgå till sitt gamla format, dvs enbart text. :) Jaja, då får det väl bli så, då.

PS; Attvaranågonsfru har också jämfört My so called life med SKAM, ni vet var ni läste det först... ;)
   

You Might Also Like

0 kommentarer