Måndagen

mars 07, 2017

Jag avklarade första dagen på jobb och hemma har första pappaledighetsdagen avklarats.


Av busigheten när jag klev in genom dörren att döma, hade allt gått bra hemma. Blev nästan ignorerad. Fröken hade till och med fått en tofs i håret. :) Hon vaknade redan då jag höll på att göra mig klar på morgonen, så vi fick pussa hejdå (TVÅ pussar fick jag! ❤️) och vinka.

På jobbet är det mycket nytt att lära sig, men det löser sig nog med tiden. Första dagen bara svischade förbi.

Vi satt och njöt av solen på balkongen en stund då jag kom hem, innan vi började med maten. Sen försvann sambon iväg på husbolagsmöte så jag och lilla fröken fick mysa framför Bolibompa och sedan ännu läsa ett gäng böcker. 

Hahaha, det är ju lite roligt att fröken kan berätta om sånt som hänt, så jag fick också en liten rapport gällande vissa händelser, som sambon sen kunde bekräfta att faktiskt hade skett. :D 

Sen har vi slösurfat lite, tömt hjärnan framför TV:n en stund, och druckit kvälls-te. 

Måndagen i ett nötskal. 
  

You Might Also Like

0 kommentarer