Helgrapport

mars 20, 2017

Jaha, då var ännu en helg förbi! Vi har passat på att vara ute i solen, men utöver det har det väl inte hänt något speciellt.

Igår var vi till parken, och det tog en faslig tid att komma hem därifrån, då det skulle stampas i varenda vattenpöl, hehe... Sen råkade dessutom den supergosiga grannkatten komma springande och givetvis skulle vi "pajja" honom lite.

Igår på kvällen, medan lilla fröken satt och åt kvällsmål, pratade vi om att det är måndag imorgon och att mamma ska jobba igen. Varpå fröken entusiastiskt menar att "snart komme josskisbilen!!!" :D Jaaa, eh, roskisbilen brukar komma på torsdagar, och dit är det ju ännu några dagar nog... Hmm.

Andra guldkorn från helgen var då vi tittade på Pippi på TV och fröken plötsligt utbrister "komme Pippi!! Vaaje pjusskiluftan?" Det vill säga 'var är Prussiluskan'.  :) Eller vad sägs om att först bli ivrigt studerad nerifrån med tillhörande bister min och rynkad näsa, för att sedan få höra "haa dom kjååka i neesan! uss uss uss uss!" Oj huhhu...

Idag är det måndag och jag har haft fullt upp på jobbet. Måndagar verkar överlag vara ganska busy, och därtill hade vi ett genrep som också skulle hinnas med samtidigt.

Nu har jag iaf fått lite lasagne i magen och har intagit horisontalläge för att natta fröken.

You Might Also Like

0 kommentarer