Fredag!

mars 31, 2017

Fredag! Jag har sutti fast länge på jobbet men fick istället sovmorgon en timme.

Eller ja, vi hade tänkt kliva upp 7:45 men jag var vaken och Alicia började skruva på sig där vid 7:30, så jag tänkte det var lika bra att väcka henne då istället för att hon skulle somna djupare och därmed bli svårväckt.

Vi låg och myste i sängen en stund tills fröken tyckte att vi skulle "stiga gåpp, mamma laga ploppbröd!" och steg upp och åt frukost i god ro, sen gjorde vi oss klara och satte oss i bilen. Jag för att få skjuts till jobbet, Alicia för att få skjuts till farmor & farfar och sambon för att åka och få bilen besiktad.

Eftersom jag satt fast på jobbet så länge idag (08:30-19:30) passade jag på att utnyttja hela den timme som finns reserverad för lunch (och pappersarbete) och gick ut på stan och åt. Gottgott! Har faktiskt tillbringat min sista dag som 31-åring idag den 31:a, så jag firade lite i förskott kan man väl säga.

Har ju dessutom fått min första lön och känner mig superrik! ;)

Sen när jag kom hem väntade en superbusig unge i soffan och en fredags/födelsedagsbukett på köksbordet.

Nu nattar jag fröken och sen ska jag gå och pussas med sambon. Over and out!
  

You Might Also Like

0 kommentarer