Fredag!

mars 17, 2017

Jaha, gott folk. Fredag idag! Någon fredagsfeelis infann sig inte från morgonen direkt, då jag fick gå till jobbet i duggregn. Men ju längre dagen gick och ju mer solen visade sig, desto mer fredags- och vårkänsla.


Jag tänkte ju gräva fram cykeln ur förrådet för att kunna ta mig snabbare till jobbet nu när marken är bar, men det får nog vänta ett tag tills mina händer är i skick...

På jobbet har vi bl.a. funderat på ommöblering och lyssnat till dåliga skämt. :P Det är intressant det här, jobbet har visat sig bestå av betydligt mer kundkontakt än vad jag först hade trott. Och av väldigt varierande slag. Men det är ju trevligt att träffa lite folk efter två år hemma.

Jag var via affären på vägen hem för att handla lite mat, helgfrukost och fredagsmys. Mitt i värsta fredagsrusningen bland alla andra. Det där har man ju lite sluppit som hemmaförälder...

Hur som helst. Nu är det helg! :)
  

You Might Also Like

0 kommentarer