Fredag!

mars 10, 2017

Då var första arbetsveckan avklarad! Jag har varit betydligt piggare på kvällarna än vad jag hade föreställt mig.


Det som jag upplevt som skönt är att man får lite lugn och ro, hahhaa. Nu låter det som att det inte händer något på jobbet, men så är inte fallet. Jag uträttar saker, och jag får göra det ifred. Det är den största skillnaden, att inte behöva bli avbruten varannan minut då någon behöver nåt, jagar en katt, ramlar, blir frustrerad då saker inte funkar på första försöket, eller vill läsa nya favoritboken vemses byxor. :)

Man blir inte lika mentalt trött, helt enkelt, om man nu kan uttrycka det så. Och man behöver inte leka bläckfisk.

Jag har möjlighet att styra tiderna själv med någon timmes marginal, och jobbet finns här på orten, så det blir inte så långa dagar ifall man börjar tidigt. Men igår torsdag kändes det lite "mycket" då jag först jobbade, sen var hemma nån timme innan jag sen for iväg för att träna, och sen kom hem precis vid frökens läggdags. Då kändes det nog som att jag inte fått nån tid alls med dottern.

Och lite trött var jag nog då klockan ringde i morse, men då sov jag ju också lite risigt i början av veckan.

Nu är det i alla fall helg, och nu känns det ju också som det! Klart att det varit helg innan också då vi alla varit tillsammans (istället för sambon på jobbet), men Alicia och jag har ju i sort sett haft ganska likadana dagar oavsett.

Nu ska jag njuta av helgen! Liiiite trevligare väder kunde man kanske önska, men det är väl för mycket begärt så här i mars.
  

You Might Also Like

2 kommentarer

  1. Åh huvudet på spiken, det är ju verkligen det där som är skillnad när det inte är några barn närvarande. Det är inte förrän nu jag uppskattar all tid jag hade att snöa in på saker innan dottern föddes.

    SvaraRadera