Cykelpremiär och sushi

mars 24, 2017

Fredag igen! Känns som att det bara existerar måndagar, fredagar och söndagar numera. 

Jag har jobbat och övriga familjemedlemmar har lekt på församlingsklubben. Alicia har nu börjat förknippa klubben med sådana personer som ofta är där, så hon pratar ofta om klubben, om ledaren, och att hon ska "leka Keeevin". :)

Själv tog jag årets första cykeltur i morse! Sååå mycket snabbare än att gå. Det är barmark och jag hade ju tänkt börja cykla tidigare, men sen var jag ju och skrapade upp händerna och vågade inte ta fram cykeln ur förrådet innan jag var säker på att jag vågar använda händerna som vanligt. Och nu gör det inte längre ont att vrida på höger handled. Det är inget fel på den alltså, men ett av de större såren var så illa placerat att det stramade och slet i såret direkt jag rörde på handleden.

Himla lång utläggning om ingenting, eh.


Den lokala K-affären hade fått in ett parti färsk sushi, så det fick bli min fredagslunch! :) Man måste ju passa på när man äter ensam, övriga familjemedlemmar är nog inte så förtjusta i den varan. Fast egentligen borde jag väl börja hjärntvätta dottern så att vi kan rösta två mot en sedan då vi gör nån Vasa-utflykt! ;)

Hemskt bra mot förkylningen var det iaf, wasabin stack i näsan och sedan var det som att bihålorna öppnades ända bak mot öronen och allt gick att snyta ut. Smidigt, heheh.

Eftersom jag började lite tidigare kunde jag klocka ut där vid 15:30, blev upphämtad av familjen för lite fredagshandling och nu har vi en pizzadeg på jäsning.

God Helg!
  

You Might Also Like

0 kommentarer