Barnrum - Uppdrag vecka 10

mars 12, 2017

Denna vecka landar förvaringsutmaningen i barnrummet. Jag har alltså beslutat hänga på förvaringsdrottningens årslånga utmaning. 


Nu har ju inte vi något barnrum ännu, eller barnrummet är fullt med sängar om vi säger så. :) Vi har ju inte velat skiljas från fröken på nätterna ännu, och nu när jag inte ser henne så mycket på dagarna som tidigare, känns det mysigt att vi alla sover tillsammans. Vi hade tänkt att hon skulle få ett eget rum till tvåårsdagen, men nu kommer det att bli en hel del förändringar under våren, så med tanke på det har vi beslutat att fortsätta sova tillsammans allihop, så att det inte blir ytterligare en förändring i hennes liv.

Hur som helst. Vi har en lekhörna i vardagsrummet. Ofta ser det ut som ett bomdnedslag, men det är ju ändå bara leksaker liksom, och det går fort att rafsa ihop dem och ösa ner i valfri förvaringskorg. En för mjukdjur, en för bollar, en för duplo och en för andra klossar, samt en stor "diversekorg" för allt annat.

Just den där allt-annat-korgen är den vi borde se över, då det finns en del grejer som inte direkt leks med längre. Skallror och mjuka böcker och sånt.

Så veckans uppdrag tar inte så mycket energi hos oss, bara en korg att kolla igenom!
   

You Might Also Like

0 kommentarer