Äta ceber

mars 22, 2017

Usch vilken tung dag det varit idag. Alicia och sambon hade varit på fredagsklubben som vanligt, och enligt sambon hade det varit någon som var förkyld där. Zzz... Ja, vad tror ni händer? Alicia blev snorig och sov dåligt natten till igår, och vaknade hela tiden då näsan var täppt.

Sambon blev följande offer, och jag själv började känna av förkylning igår kväll. Vi har sovit dåligt inatt också, och jag förstår precis varför Alicia var så orolig, för det är banne mig inte kul att vakna mitt i natten i panik över att man inte kan andas. Har själv vaknat flera gånger pga detta.

Förkylningen har liksom satt sig långt bak i näsan och bihålorna, jag har ooooont i halsen och hela dagen har känts tung. Det är nog jag som drabbats värst.

Har försökt vila efter jobbet men det känns som att jag skulle kunna ha feber. Plockade fram termometern (vi har en muntermometer, får väl uppdatera oss till nån snabbvariant sen då vi ska börja mäta på fröken) och förklarade för lilla fröken att jag skulle mäta feber. Alicia konstaterar med ett mycket övertygande tonfall att "mamma äta ceber". 😂 Tja, logiskt eftersom jag stod med en pinne i munnen!

Jaja, det här blir väl vardag sen då fröken börjar i dagvård....... Kan ju vara nåt jag plockat upp på jobbet också, man är ju inte direkt härdad efter två år hemma, då man plötsligt ska ta emot en massa kunder!

You Might Also Like

0 kommentarer