Torsdag

februari 23, 2017

Igår på eftermiddagen tog vi en avstickare till affären för att handla lite mat och hämta ett paket. Passade på att beställa lite kläder till Alicia då H&M hade -10% på alla barnkläder (nu har de -10% på allt). Vi ska ju uppgradera oss till stl 92 så småningom och behövde komplettera "förrådet" med lite grejer som saknades. 

Lite besviken blev jag över att den fina jackan vi beställt var alldeles lagom nu, vilket troligen innebär att den är för liten i höst. :( Och då stod jag och velade ifall jag skulle ta 92 eller 98 eller kanske båda två för att vara på den säkra sidan. Tja, 92 blir ju tydligen för litet och nu är 98:orna slut. Typiskt! Men det kanske dyker upp fler så småningom. Eller så håller vi oss till mera lekvänliga kläder.

Fröken sov förresten lite märkligt igår. Först sov hon 50 minuter efter lunch innan jag hörde det vanliga mamma? inifrån sovrummet. Men när jag väl dök upp i dörren blev fröken allt annat än glad, började gråta och skrek "sussa meeja, stänga döjjen!!!". Så jag stängde dörren och la mig på sängen, och inom 10 minuter hade hon somnat om. Hmm. Händer ju aldrig.

Igår på kvällen var det byggboom igen i vardagsrummet. Bygga meeja! lät det varje gång jag försökte leda in uppmärksamheten på annat.


Idag har jag igen suttit i telefon i flera repriser, och så var pappa hit en sväng och hälsade på.

Det var förresten vitt ute när vi klev upp i morse! Det har tydligen snöat över natten och nu på förmiddagen har det vräkt ner mera snö. Roligt med lite vinterväder som omväxling, denna vinter!

Fröken har precis somnat och jag sitter med en kurrande myskatt i famnen.
   

You Might Also Like

0 kommentarer