Torsdag

februari 09, 2017

Onsdag igår. Det var härlig sol och på vår inglasade balkong visade termometern +26 grader!Vi var ute en sväng, och så lagade vi mat och sånt.

Jag har mycket tankar och frågor som snurrar i huvudet för tillfället, men inget jag direkt kan rapportera om ännu. Vi får se, jag kanske berättar sen senare.

Igår stängde de plötsligt av vattnet här i huset. Märkte jag precis när jag placerat fröken på skötbordet för att byta en nr-2-blöja och det plötsligt inte kom något vatten när man öppnade kranen! Var inte så glad just där och då kan jag säga, speciellt då jag heller inte hade några våtservetter inom räckhåll.

Kanske man kunde förvarna lite om vattnet ska stängas av... Fast det kan ju ha varit nåt akut också, förstås.

Idag är det en mulen torsdag, jag har ringt en massa samtal kors och tvärs och nu sover fröken.
  

You Might Also Like

0 kommentarer