Tedagen

februari 06, 2017

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Visste ni att det är teets dag idag? I egenskap av tedrickare ser jag det som min skyldighet att upplysa er om detta! ;)Jag är lite av en te-nörd faktiskt. Har skåpet fullt med massor av olika sorter. Det är ett evigt dilemma; köp en "egen" förpackning och du dras med samma sort en evighet - eller köp en blandad förpackning där det ofta bara är fem påsar av var sort där favoriten tar slut genast och du får dras med de andra...

Nån som känner igen sig?

Hur som helst, idag är det tydligen teets dag, och jag tänkte dela med mig av en rabattkod. Idag får du -15 % på allt te hos teekauppa.fi med koden "teenpäivä". De har många intressanta sorter, och fri frakt ifall du beställer för mer än 30 euro. Vill man bara prova nån enstaka sort blir fraktkostnaden inte mer än två euro.

Jag känner mig sugen på att prova på Irish morning med smak av rom och grädde, ekologisk lakrits eller traditionell chai.
   

You Might Also Like

0 kommentarer