Onsdag

februari 22, 2017

Vi hängde i lekparken ett par timmar igår, Alicia något fundersam. "Vaaje baanen?" frågade hon flera gånger, då det var flera barn i parken förra gången vi var där.

Vi lagade mat och åt, och sen på kvällen låg jag mest och vilade då jag kände av migrän. Vi såg nåt program där Leif GW Persson medverkade, haha, den mannen är ju varken osäker på, eller ursäktar sig själv om man säger så. 

Sambon gick för att sätta på tevatten och där nånstans var det som att någon knäppt med fingrarna och jag slocknade tvärt i soffan... Han väckte mig en dryg timme senare och menade att klockan var nästan tolv. Hmm.


Idag har jag suttit i telefon precis hela förmiddagen. Så det var ju tur att fröken vaknade redan klockan sju, heheh.

Jag har ringt diverse samtal hit och dit för att reda ut ett och annat och ifrågasätta somligt. Mindre nervöst blev det inte då lilla fröken mitt i allt, av oklar anledning, satte igång med högljudd gråt. Hmm. Lite febrilt letande efter russin i köksskåpet, russin botar allt. Ungen åt väl ett halvt russinpaket medan jag satt i telefon... 

Ja, jag har en massa frågetecken angående jobb/dagvård/pappaledigt/a-kassa som behöver rätas ut. Jag blir helt matt när jag tänker på hur mycket kraft som gått åt de senaste fyra månaderna till att reda ut en massa byråkrati och regler hit&dit och att sedan bara vänta och vänta. Och vänta. Och så hela cirkusen om igen efter några veckor. 

Men klokare blir man ju!

Sen åt vi lunch och pannkaka och nu sover fröken.
   

You Might Also Like

0 kommentarer