Onsdag

februari 08, 2017

Idag är det onsdag plötsligt. Det är lika fint väder som igår, strålande sol och (lite för) många minusgrader. Fattas bara lite snö, så skulle det vara riktigt härligt! 

Det är inte många gånger som pulkan fått vara ute och vädras denna vintersäsong. Inte var det bättre ifjol heller om jag minns rätt.


Men det märks att det börjar vara vår i luften, kisse skulle plötsligt ut på balkongen igår, och låg där ute och solade i flera timmar! Vi har alltså inglasad balkong där solen lyser in större delen av dagen, så hon hade det varmt och gott där ute trots att det var närmare -10 utomhus.

För att inte tala om ljuuuuuseeeet! Det är väl den senaste veckan ungefär som det börjat märkas på allvar, att det är ljust redan när man vaknar, och ännu sent på eftermiddagen medan man lagat mat.

Jag har lite ont i vänstra axeln sedan bilresan hem från Åland/Åbo. Uppenbarligen drog det lite från dörren, för jag kände av det redan i bilen och nu är den lite små-öm hela tiden. Borde väl ta ett varv i infra-bastun. ;)
  

You Might Also Like

0 kommentarer