Måndag och klädfunderingar

februari 13, 2017

Måndag och ny vecka! Det råder en sällan skådad byggboom i vårt vardagsrum. Det är lego och det är träklossar och det byggs som aldrig förr. Helst ska nån vuxen hjälpa till också. Och när man är klar plockas skapelsen försiktigt ner, kloss för kloss utan att rasa. Men det är knappt att det finns tid för att äta och sova, alltså. Solen skiner och kisse solar på balkongen. 19 grader där ute idag. Men det är ju inte direkt som att man vill dra på bikinin och börja sola, golvet är ju fortfarande iskallt och luften känns också råkall på något sätt.

Jag håller på att gå igenom Alicias kläder i följande storlek, för att fundera på vad som behövs och inte behövs inför våren. I helgen ordnas det loppis här i krokarna, en mycket välbesökt sådan med massor av barnkläder. Så det gäller att fundera lite på vad som egentligen behövs. Och egentligen behövs väl inget, konstaterade precis att det finns två vår/höst-halare, samt ett set med jacka + byxor i stl 92. Allt loppisfyndat. Så vi klarar väl oss! Men tänkte ändå beställa "finjackan" jag visade här tidigare, och ett par fodrade gummistövlar vore kanske bra att ha.

Dessutom är jag som vanligt lite osäker på vilken storlek hon kommer att ha i vår. Ännu kör vi ju på 86 (1-1½ år) trots att fröken närmar sig 2 år. Tycker dock att vinterhalaren börjar se lite kort ut, inte när hon står och går och leker, men ifall hon ramlar och ska ta sig upp (står på alla fyra med rumpan i vädret). Ännu finns nog ett någorlunda bra "knytnävsgrepp" med plats i grenen, men det ser alltså ut att eventuellt spänna lite då hon ska stiga upp efter att ha ramlat. Och ännu är det ju 2(-3) månader innan vinterkläderna ska bort. Vi råkar ha en (loppisfyndad) vinterhalare i stl 92 också, så det är nog ingen panik med den saken i så fall.
  

You Might Also Like

0 kommentarer