Lördag

februari 25, 2017

Fredag eftermiddag hängde vi i parken igen. Det känns liksom roligt att vara ute igen, då det finns snö och solen skiner!
Sambon kom hem sent som vanligt då det är fredag, och vi åt och hade fredagsmys (=en liten skål med två nävar chips) framför Bolibompa.

Fröken borde ju ha varit trött igår efter både församlingsbus och parkmotion, men det tog ändå en timme att natta, suuuck. Efter nattningen åkte resten av chipspåsen fram och vi såg nån halvdålig film.

Lördag idag, fröken som somnade först 21:30 igår tyckte ändå att det var dags att "stiga gåpp" 07:15...... Förstår mig inte riktigt på det här, det sägs att en tvååring behöver sova 14h/dygn, men denna fröken (med 2½ månad kvar till tvåårsdagen) sover oftast bara 11h per natt och 1h på dagen.

Jaja, vi lyckades i alla fall få ligga kvar till 08 innan vi klev upp och åt frukost. Sen har vi städat lite i köket och laddat en tvättmaskin kläder, innan vi sedan gick till parken strax efter tio. Hon underhåller ju sig själv ganska långt där, ibland får man lyfta upp henne och knuffa lite fart i gungan men that's it.

Medan vi var där såg vi också att någon plogade upp en väg på isen precis utanför oss, så kanske vi vågar oss ut där imorgon ifall det är lika fint väder då.

Och så är det nog bara att konstatera att vi får hitta en större halare åt fröken. De två 86:or (Tähti Jonathan, & Remu Travalle) hon haft sedan senhösten är nog på gränsen till för små nu. Sitta i vagnen eller gå funkar nog, men inte då det ska lekas i parken. Ärmarna blir småningom för korta då hon sträcker sig uppåt, och det verkar lite tight kring rygg/rumpa ifall hon ramlar och ska ta sig upp. Vet inte riktigt hur vi ska tänka här, för den 92:a (Reima) jag fyndade på loppis är verkligen jääättestor på henne. Hm.

Jaja, vi gick hem och åt lunch, hängde upp tvätten och nu sover fröken sin lunchvila.
   

You Might Also Like

0 kommentarer