Lördag och söndag

februari 19, 2017

Igår vid lunchtid begav jag mig iväg på loppis tillsammans med sambons mamma. Det ordnas två (?) gånger per år och man brukar verkligen inte komma tomhänt hem, i alla fall vad barnkläder beträffar. Helst ska man utrusta sig med en ikea-kasse ifall man ska dit. Typ. 

Denna gång var dock ett undantag. Överlag tyckte jag det var mindre barnbetonat än tidigare, men det är ju också så att kläderna hinner slitas ut på ett annat sätt då det gäller större barn. 


Hem kom vi i alla fall med en handfull plagg till Alicia och så ett par pocketböcker till mig. Vi svängde också in via en annan (alltid verksam) loppis på väg hem. Där hittade jag plötsligt en "äggskals-grön" kaffeservis som fungerade som en länk mellan de två varianter jag redan har. Så nu ser det inte längre så udda ut ifall man har många gäster och kopparna av en sort inte räcker, för nu finns det liksom en röd (eller snarare grön) tråd som binder ihop dem. En enkel keramisk servis med åtta koppar som jag betalade 2,50 € för. Tjohoo! 

Hemma har vi sedan fixat och grejat och när de andra bänkade sig för att äta spaghetti och köttfärssås, gick jag in till stan för att äta sushi med en kompis. Jag är lite knasig på det sättet att jag känner liksom aldrig något behov av att "komma ifrån", men sen när jag väl gör det så är det hur kul som helst! 

Maten var god och vi hann avhandla ett och annat under tiden vi satt där. Konstaterade ganska fort att det var tur att vi inte kom senare, för det dök upp en hel del folk och vi fick vänta typ en halvtimme på vår efterrätt. Men vi hann ju prata desto mer då istället. ;) 

Sen blev det melodifestival och serier innan vi masade oss iväg och sova.

Söndag idag, fröken vaknade kvart över åtta och ägnade som vanligt en halvtimme åt att babbla hål i huvudet på oss, samt rulla omkring i vår säng och dela ut gos och pussar. 

Vi har städat lite nu  på förmiddagen, ritat ett par färgglada teckningar, ätit lunch och nattat fröken. Sambon åkte iväg för att träna och jag parkerar mig här.
   

You Might Also Like

0 kommentarer