Helgrapport

februari 27, 2017

I lördags på eftermiddagen pysslade vi hemma, ritade och läste och fixade mat. Och tog itu med att vika tvättberget som alltid samlas, oavsett om det är rena eller smutsiga kläder!

På kvällen gjorde vi ett besök till sambons föräldrar, dit även sambons bror med familj hade hittat. Alicia trivdes med sina kusiner och var på ett fasligt myshumör. En hel bulle passade hon på att äta vid kaffebordet också, håhåå... :)

Efter att vi kommit hem och fröken somnat, såg vi melodifestivalen och nån serie innan vi kröp under täcket.

Fröken har sovit lite knasigt den senaste månaden. Eller ja, somliga nätter i alla fall, medan andra varit helt normala. Hon kan gråta i sömnen, precis som att hon drömmer något otrevligt, och dessutom har hon börjat vakna tidigare. Antar att det har att göra med solen? Hon vaknar kring 7:30 nu och vägrar somna om.

Jag själv har varit supertrött på kvällarna, men borde väl inse att man borde gå och lägga sig tidigare då det är tidigare väckning, men icke sa nicke. Vi sitter fortsättningsvis uppe till midnatt. Fröken somnar ju inte tidigare på kvällen och det känns som att man ändå vill ha de där samma timmarna egentid. Tre timmar är väl inte för mycket begärt?

Hur som helst. Igår på förmiddagen var det veckostädning som vanligt, och efter att fröken sovit gick vi ut på promenad i solen. Någon vänlig själ har plogat upp en väg på isen, här precis utanför huset. Så där gick vi en runda, precis som många andra också gjorde i finvädret. Vi hade ju tänkt att Alicia skulle sitta i sin pulka, men fröken själv hade andra planer och skulle gååå, alternativt dra sin pulka själv. Fort gick det ju inte, men trevligt var det! :)

Denna vecka lär det vara sportlovsvecka! Vi ska väl försöka ta ut det mesta av den, får se hur länge finvädret blir kvar, det ser ut som att det tänkte bli plusgrader och diverse snö/regn.
    

You Might Also Like

0 kommentarer