Helgrapport och amningsavslut?

februari 12, 2017

I lördags så gjorde vi så lite som möjligt och tog igen den familjetid vi missade förra helgen då Alicia och jag var på resa. Nåja, vi var visserligen iväg och veckohandlade en sväng.

På kvällen var det melodifestival, tyvärr hittade jag inte riktigt något jag fastnade för denna vecka.

Söndag förmiddag har vi byggt massa lego-torn, borstat tänderna ovanligt samarbetsvilligt, samt fixat undan vanliga veckostädningen.

Jag surfade runt på nätloppisar medan fröken sov och sambon gymmade, sen åt vi mellanmål och jag passade på att ta en tur i infrabastun.

På tal om det, så är vi nu inne på dag 4 utan mjölk... Hur det känns? Fysiskt är det iaf inga problem, det har ju bara varit morgnar de senaste månaderna och sista tiden har det varit lite hit och dit. Ibland varje morgon, ibland varannan, och så varje igen, osv.

Men nu har det alltså gått fyra dagar. I morse frågade hon nog, men sen ville hon ändå inte ha, utan skojade bara på. Psykiskt känns det också OK, hon är ju ändå ganska stor fröken! Ett år och nio månader nu. Men lite snuvad på den där "sista gången" känner jag mig kanske, men lika så bra att det var hennes val och inte mitt. Om hon inte ändrar sig än, förstås.

Ikväll har hon varit trött, satt bara stilla i famnen och såg på Bolibompa. Händer ju aldrig att denna unge sitter still, så jag hoppas att det bara var trötthet och inget annat.


Nu har hon i vilket fall som helst somnat och jag ska väl gå och se vad sambon har för sig!
  

You Might Also Like

0 kommentarer