Hej från Åland!

februari 03, 2017

Ja, vi befinner oss faktiskt på Åland för tillfället, Alicia, jag och pappa/moffa. Vi åkte i torsdags och stannar över helgen. Min syster med familj bor lite utanför Mariehamn och nu passar vi på att hälsa på!

Vi startade igår på eftermiddagen. Lite spännande det här med att åka bil i vaket tillstånd. Man vet aldrig hur det blir. Nåja, fröken brukar nog hålla sig nöjd bara hon har sällskap i baksätet, och bara man sjunger lite sånger och läser. Men det tar liksom tre timmar ner till Åbo och så länge brukar vi ju inte sitta i bil!

Fröken höll sig faktiskt vaken hela vägen. Precis när hon höll på att bli trött tog vi matpaus och sen blev hon trött igen på slutet (det var ju mörkt!), men fick då spela lite ballong-poppar-spel på mobilen.

De höll på att städa hytterna när vi kom ombord, så vi fick vänta i 5-10 min med lite andra människor, bl.a. en man som hade två bananer i väskan, något som hon högt och tydligt upplyste alla om. "haa banaan i väskan, skruttiga banaaaner, namnamnamnam" :D

Vi tog en tur via taxfree och åt en smörgås på båten, innan vi gick till hytten. Fröken var trött och somnade på en halvtimme trots att både moffa och jag var i hytten. Sen var hon inte så glad åt att bli väckt 1,5 timme senare... Mycket förvirrad och ledsen. Somnade i bilen igen på väg från Långnäs, blev väckt IGEN (det går inte att förflytta henne, hon vaknar direkt) när vi kom fram, men hann nog inte riktigt uppfatta vad som hände innan hon blev placerad i sin resesäng och fick sussa vidare.

Nu är klockan lite över nio och här sovs det än. :) Utsikten just nu:


You Might Also Like

0 kommentarer