Fredagshändelser

februari 18, 2017

Igår var det fredag och vi var som vanligt en sväng till församlingen och lekte. Sen hem för att sova, och så grejade vi på lite inomhus tills vi faktiskt inte stod ut med att se på solen från insidan längre. Därmed klädde vi på och gick till parken.


Alicia har ju börjat gå själv uppför trapporna nu. Det går inte speciellt fort, men det är betydligt lättare för en själv att slippa bära 12+ kg uppför tre trappor. Därför har jag heller inte velat gå ut i riktigt kladdväder, så länge som man blir tvungen att kladda ner sig själv då hon ska bäras upp.

Men nu gjorde vi alltså ett försök! På med galonbyxor och iväg till parken. För ovanlighets skull var det faktiskt andra i parken igår. Det brukar aldrig vara nån där så här års. Men nu var det först en familj, sen dök det upp en till och en till och en till. Så Alicia tyckte det var riktigt roligt med sällskap och själv passade jag också på att byta några ord med en av mammorna som har en son som är några veckor äldre än Alicia.

Sen kom sambon hem och vi lagade mat. Och på kvällen efter att fröken somnat, passade vi på att avverka ett par Game of Thrones-avsnitt.

Idag är det lördag med massa roligheter inplanerade!

Till att börja med ska jag iväg på loppis med svärmor (om man nu kan säga så när man är ogift) och senare ikväll ska jag iväg och äta med en kompis. Ha det bra så länge!
   

You Might Also Like

0 kommentarer