Fredag!

februari 10, 2017

Solen skiner och det känns faktiskt ovanligt mycket fredag i luften. Vi har som vanligt varit och lekt vid församlingen, pratat lite ditt och datt och druckit kaffe. Eller snarare te. Jag blev faktiskt lite orolig igår efter ett besked jag fick i telefon. Det lät som att... hur ska jag uttrycka mig... vissa händelser som hänger ihop med andra eventuella händelser, skulle bli svårt att ordna. Eller inte svårt, för just nu skulle saken kunna ordnas på ett alldeles ypperligt sätt, men ifall nån annan hinner före skulle det bli minst sagt knepigt. Typ så. Jag ska förklara närmare sen nån gång.

Så jag satt här och nojade hela dagen och i mitt huvud valde jag bland dåliga och sämre alternativ. Både sambon och jag kände oss rejält irriterade över situationen och hur svårt det eventuellt skulle kunna bli.

Men jag ringde och pratade ytterligare en stund i morse, och fick lugnande besked att alternativ ett är "bokmärkt" för oss och ifall det blir förändringar så hör man med oss först hur vi vill göra.

Så nu har mina axlar sjunkit med en decimeter ungefär och jag kan koncentrera mig på andra saker. Skönt! :)
  

You Might Also Like

0 kommentarer