Bokrea hos Adlibris

februari 16, 2017

Inlägget innehåller affiliatelänkar

På onsdag börjar bokrean på Adlibris! Men man kan redan nu förhandsbeställa sina favoriter. Här kommer några boktips (både rea och icke-rea) från oss! 


Ingrid har plåster. Denna bok har ni inte undgått ifall ni följt bloggen senaste halvåret. Den läses minst två gånger om dagen hos oss, Alicia kan den utantill och vi köpte faktiskt en egen på rean nu när vi var till Åland en sväng.
Pino är en annan filur som är poppis hemma hos oss. Det är svenska Utbildningsradion som står bakom serien, som finns både som böcker och film. Pino och pottan är kanske en bok som kunde passa småbarn som snart ska börja bemästra pottbesök?

Vem-serien är också pop hemma hos oss. I samlingsboken Vem kommer nu? ingår Vem är arg, Vems byxor samt Vem blöder. Alicias favorit i serien är nog just Vem är arg (ååå vilken dumdum katt!) men min egen favorit är nog Vem städar inte, där en mysig lördag plötsligt förvandlas till städdag då alla är lite småirriterade (det var dåligt dammsuget!) och helst bara vill äta chips... :D...och så där på tal om att städa! Förvaringsdrottningen, vars utmaning jag följer här på bloggen, har nyligen släppt en bok. Förvara smart - organisera ditt hem.

En annan, numera säkert klassiker, på samma tema är ju KonMari, som blivit omåttligt populär. Jag har faktiskt lånat denna så jag ska återkomma med recension så småningom.
Och sist men inte minst, en bok till alla föräldrar. Lyhört föräldraskap. Jag har inte läst alla föräldraböcker som finns på marknaden, men jag har läst några och detta är den jag tyckt att har varit överlägset bäst. För alla med barn under fyra år.  

You Might Also Like

0 kommentarer