Ur barnamun...

januari 19, 2017

Det är så underhållande med barn i huset. Denna torsdagsförmiddag har ungen levererat rolighet efter rolighet. Ja, eller det kanske inte låter så roligt så här i skrift, men då det kommer så plötsligt från ingenstans så blir det liksom det. Var får dom allt ifrån?Det första fröken sa när hon vaknade, var "pappa for ti jobbet... pappa jobba... pappa tanka bilen... pappa treena! ...pappa to(g) bajspåse!" (dvs blöjpåsen)

Och så en stund senare, när det krafsas i sandlådan: "ninni kakka! kjaffsa låådan!"

Eftersom det är torsdag betyder det att roskisbilen kommer. Ofta kommer den så tidigt att vi missar den, men idag hade vi tur. "Oooooooj!!! Titta mamma josskisbilen!!! Brrrrmmmmmmmm... Stooja josskisen hejdåå!"

Torsdag betyder också Firarsvängen på radio Vega. Något som fröken storligen uppskattar, då damen i radio brukar säga "hallå" och "hej på dej" hemskt många gånger. Givetvis måste detta upprepas varje gång det sker. Man hinner med några stycken hejpådej under en frukost om vi säger så. :D

På tal om frukost. Jag var dum nog att fråga vad som önskades till frukost idag. "Äppelsaft! ...och chips." blev svaret. Hm. :)

You Might Also Like

0 kommentarer