Torsdag

januari 26, 2017

Vi har egentligen inte gjort något speciellt de senaste dagarna, känns som att jag haft fullt upp med alltmöjligt men ändå har det liksom inte "hänt" något. Det har varit resplaner hit och dit som ändrats typ fjorton gånger och det har varit diverse räkningar och telefonsamtal och lite uppstrukturering av kalendrar och framtidsplaner och papperssortering och skrivande och funderande och överläggande. Sånt.

Dåligt väder har det också varit. Förfärligt halt. Har varit livrädd för att fröken ska halka och typ slå ut tänder då vi varit ute. Halkat har hon gjort tiotals gånger per utevistelse, men tänderna är än så länge i skick! Igår och inatt hade vi värsta snöstormen, men när vi klev upp i morse var all snö borta igen. Typiskt.

Vi tog oss en promenad på eftermiddagen, för att handla mat och hämta paket. Nu var det så pass varmt att den mest isen faktiskt smält bort. Hurra!

På tal om ingenting så vill jag tipsa om denna blandsaft:

Smakar verkligen jordgubb och inte bara sött, innehåller inga konserveringsmedel och endast 6,7% tillsatt socker (dock en del druvjuice), vilket gör att den känns OK att eventuellt bjuda småbarn på, som mellanmålsdryck eller så. Kanske en fördel om man är "storkonsument" då den skulle drickas upp på någon vecka. Är ej sponsrad, men sambon fick bl.a. denna i julklapp av en samarbetspartner. Finns troligtvis i åtminstone österbottniska butiker?

Ikväll tänkte jag gå på zumba igen, efter en ganska (?) lång paus. Eller vi håller till i en skola så det blev helt enkelt juluppehåll och sen måste jag ha glömt bort det tills jag igår blev påmind. ;) Bra med lite träningssällskap så man faktiskt får tummen ur... 

You Might Also Like

0 kommentarer