Printbar finlandssvensk kalender för 2017

januari 03, 2017

Jag tröttnade på att det inte finns några printbara kalendrar på svenska, anpassade till Finland. Så jag gjorde en egen! 

Det finns massor med almanackor att skriva ut. Men de flesta är amerikanska och har därmed söndag som veckans första dag (förvirrande!), eller också är de svensk-svenska med nationaldagar och sånt som inte existerar i Finland. Så jag gjorde en egen!

Och så tänkte jag att ifall någon annan också söker en enkel kalender som är "finlandsanpassad" (på svenska med finska helgdagar) så kan jag ju bjuda på det. Almanackan är i A4-format med en månad på varje sida, samt lite utrymme för anteckningar. Så här ser den ut:

Printbar finlandssvensk kalender 2017

Varsågoda att ladda ner och skriva ut! :)

You Might Also Like

2 kommentarer