Organiseringsutmaningen - uppdrag vecka 4

januari 29, 2017

Så var det dags för veckans organiseringsuppdrag! Denna vecka ska man fortsättningsvis hålla sig i köket, men denna gång handlar det om porslin och sånt.

Just det där som jag i förra veckan nämnde att vi har ganska bra ordning på (tallrikar, glas, etc), alternativt inte är nån större idé att lägga energi på (kökslådorna) eftersom vi har en liten fröken som är och rotar runt i lådorna med köksredskap.

Ifall veckans uppdrag inte var applicerbart (eller hur det nu heter på svenska, jag tänker alltså på engelskans N/A, not applicable), skulle man istället välja något från den åtgärdslista som man gjorde under första veckan.

Jag hade ju flera punkter att utföra i köket på min lista, så denna vecka tror jag att jag väljer genomgång av frysen. Vi köpte ju nytt kyl/frysskåp innan jul och den frysen står dumt nog ganska tom. Om jag inte minns helt fel så ska man ha frysen ganska välfylld för då drar den inte lika mycket ström då det färdigt finns kalla saker där, istället för luft som lättare växlar temperatur.

Så det får vara veckans uppdrag för min del; genomgång av den "extra" frysen som står i köket, flytta över det som ska sparas till kylfrysen, slänga gammal mat och sedan dra ur sladden till extrafrysen. Den behövs ju egentligen inte för tillfället, tror jag i alla fall!


Hoppas det finns mycket glass där inne...

You Might Also Like

0 kommentarer