Onsdag

januari 18, 2017

Vi har haft lite tråkigt väder de senaste dagarna. Ett tjockt molntäcke som vägrat släppa igenom solen, förutom en liten strimma precis vid soluppgången.


Vi har sovit lite oroligt. Alicia har vaknat på natten, visserligen bara gäspat och pratat lite för sig själv, men ändå haft svårt att somna om. Och själv ska man ligga blickstilla i nån obekväm ställning tills hon helt säkert sover, annars vaknar hon till ännu mer och klagar över störningen.

Vi har inte gjort något utöver det vanliga denna vecka, än så länge i alla fall. Igår var vi bara hemma och fixade. Tvättberget krympte lite, vi gjorde linssoppa med bacon, och bakade morotssemlor.

Och så upptäckte jag vid en "rutinmätning" att det börjar bli dags att skaffa nya skor åt fröken. Hade ju hoppats att det skulle gå att använda samma vinterstövlar hela säsongen då det fanns 2 cm marginal då de började användas i typ oktober, men nepp, nu var det bara 0,5 cm kvar (hur fort växer ungens fötter egentligen?!?) och då är det småningom dags att byta. Så det får vi ta tag i nån dag (orka!). Det är ju ännu mycket vinter kvar.

Känns märkligt att det är onsdag idag. Eller hela veckan har iofs varit lite uppochnervänd, i måndags var det bara måndag och idag är det redan onsdag. Kanske det jämnar ut sig då? :)

Idag har jag stökat omkring lite i walk-in-garderoben igen. Tömt det ena skåpet och packat ner gravidkläder (ja...det var ju bara ett år och åtta månader sedan jag slutade vara gravid...) och skjutsat upp dem på hyllan inunder taket. Så nu finns det ett helt tomt skåp att börja fylla med de kläder som faktiskt används!

You Might Also Like

0 kommentarer