Några favoriter

januari 17, 2017

Inlägget innehåller adlinks

Hos Ellos får man nu 50% extra rabatt på redan röda priser fram till 22.1.2017. Gäller både mode och heminredning. Du använder då kod 355410. Slutgiltiga priset syns först när du klickat dig från köpkorgen till kassan.

Jag är ju mest inne på sovrum just nu. Det är det som känns inspirerande då vi ju fått chansen att "börja om" efter alla renoveringar förra året. Här kommer några favoriter:

Blått påslakan - Kruka - Sänghimmel - Lykta - Grått påslakan - Blå vas

Edit: Den extra rabatten gäller ej på de varor som har denna symbol: 

You Might Also Like

2 kommentarer

 1. Hejsan, jag undrar om koden gäller på redan nedsatta priser på alla varor eller hur funkar de?
  Jag fick i alla fall inte bort nån % när jag la till koden och gick till kassan.
  H. Sofia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den ska nog fungera, jag testade innan. Rabatten syns inte i köpkorgen utan man måste klicka sig vidare till kassan. Koden gäller för alla varor utom de som uttryckligen har en symbol med överkryssad procent (t.ex. ett par Kavat-skor som jag hade siktat in mig på. ;))

   Radera