Morgonramsa

januari 31, 2017

Den här fröken pratar, det gör hon. Redan från det att hon slår upp sina ögon på morgonen. I morse lät det så här:-*gääääsp* ...mamma?
-Ja? Har du vaknat nu?
-Lici vakna! Sussa länge!
-Mm...hela natten ha du sussat.
-Pappa fylle 40! Mamma fylle 30... Mamma laga tofs i hååje! Pappa åkt ti jobbe. Pappa sitte soffan? Pappa foo gymmet. Sii mamma, sjiff å mumin. Haa mökken!!"

Haha. Värsta ramsan där. Det här med 40 och 30, det måste ha fastnat i förrgår då vi (sådär i förbifarten) pratade om födelsedagar och hur gammal var och en kommer att bli under detta år. Ja, vi blir kanske inte exakt 40 och 30, men något därpå. :)

Sen funderas det alltid på var pappa är, och räknas upp några troliga alternativ. :) Innan man får syn på sovrumstapeten och slutligen kommer på att man ju faktiskt vill ha frukost.

Härom dagen fick vi också försöka hålla skrattet tillbaka då fröken satt och bläddrade i lite reklam och hurtigt kläckte ur sig "va stååje häär då? på finska!" :D :D :D Jag vet precis varifrån det härstammar också, då jag några dagar tidigare, då hon bläddrade i nån annan reklam och frågade vad det stod, läste upp det på finska. Varpå fröken såg lite frågande ut och jag tillade att det var en text på finska. Huh huh... 

You Might Also Like

0 kommentarer