Lördag

januari 14, 2017

Det är ju lite roligt också, det här med att organisera i walk-in-garderoben som varit orörd mark ett tag. 

Jag har ju 99% av tiden vi bott i denna lägenhet (gravid, ammandes och hemmamammandes) bara gått runt i mjukiskläder och gamla reklam-tshirts. Det är ju absolut skönast så, men samtidigt tappar man ju allt vad klädinspiration heter.

Därför är det så himla kul att gå in där nu, och hitta kläder man inte använt på typ tre år och tycka om dem igen. Inget behov att köa nåt nytt på ett tag liksom. Jag hittade t.ex. en helt basic mörkröd klänning med fickor, som jag nu förälskat mig i. Den är hemskt mjuk och skön, lagom varm och superpraktisk med sina fickor.


Lördag idag. Jag har haft förmiddagen för mig själv, så jag passade på att "avsluta" rundan på stan som vi påbörjade igår. Hittade julbelysning (till balkongen, vår nuvarande ljusslinga har gett upp) till reapris, och så fyndade jag fotoram och en snygg kalender för detta år. Hade dock tänkt ha den till att dokumentera annat i, så länge jag inte har så värst många tider att passa. Vidare blev det en tårtkupa vi saknat sedan den förra sprack sönder, samt ett par "liukuri"; stjärtlappar eller vad de nu heter på svenska (att ha under rumpan då man åker nerför snöiga backar alltså).

Sen kom jag hem till ett städat kök, hurra!

You Might Also Like

0 kommentarer