Klivit in i garderoben

januari 12, 2017

Jag drabbades av nån slags inredningsfeber igår. Vill inreda barnrum med sänghimmel och ljusslingor. Vill inreda sovrum med fluffiga lakan och orientaliska taklampan från Indiska (som fortfarande efter två år väntar på att bli upphängd). Vill inreda kontor och ha pennburkar och kalendrar och pastelliga post-it:s!


Pastell!

Eftersom inget av ovanstående gick att ta itu med precis där och då, tog jag itu med walk-in-garderoben istället. Lilla fröken höll sig konstigt nog sysselsatt en lååång stund på egen hand med sina leksaker i vardagsrummet (såg jag när jag stack ut huvudet ur garderoben) så jag fick stöka fritt.

Det är ju en hel del som ska göras där inne. Det finns ouppackade flyttlådor längst in i hörnet och den senaste tiden har saker och ting liksom bara blivit inslängda där i väntan på bättre placering eller minskad klåfingrighet/nyfikenhet eller helt enkelt bara för att slippa beskådas. Kläderna är det heller ingen ordning på.

Ja, ingen har alltså varit in där på ett tag, vi har haft alla kläder som används i ett annat skåp (utanför walk-in-garderoben alltså) och själv är jag ju ett stort fan av fenomenet chairdrobe...

Nu plockade jag iaf igenom de kartonger som fanns närmast och överst, dvs. loppis (och andra) kläder åt Alicia i stl 92 och 98/104. Tycker jag har ganska bra koll på dem nu, så lådorna fick lite märkningar och sen åkte de upp på hyllan under taket, ovanför alla skåp. Därmed frigjordes en del golvutrymme och nu når jag faktiskt till det första skåpet (eller vad man nu ska kalla det, man har inrett garderoben med fristående öppna skåp utan dörr liksom) alldeles innanför dörren. Och i det skåpet fanns gravidkläder så det var ju ett tag sedan jag var där och rotade om vi säger så.

Nästa steg får bli att gå igenom det där första skåpet och lägga undan gravidkläderna i nån låda. Borde väl egentligen sälja dem men nostalgin känns ännu lite för påtaglig, heheheh...

You Might Also Like

0 kommentarer