Infrabastu och muffins och sånt där

januari 29, 2017

Söndag idag! Vi har städat och fixat lite på förmiddagen och efter lunchen tog fröken sin vanliga lur. Jag passade på att greja vid datorn och sambon passade på att träna.


Vi har pratat om att faktiskt börja använda den där infrabastun som finns i källaren. Vi har ju värsta spa-anläggningen där nere med gym och pool och bastuavdelning. Ja, eller det låter mycket lyxigare än vad det är, jag ska bjuda er på lite bilder därifrån nån gång. ;)

Hur som helst, jag gjorde slag i saken idag. Infrabastu sägs väl rensa ut en massa skit ur kroppen och därför har jag inte provat den förrän nu, pga graviditet och amning. Men det var riktigt avkopplande att sitta där och filosofera. Sambon menade att man svettas hemskt mycket, men det märkte inte jag något av i alla fall. Men skönt avslappnad blev man. Kanske tar med en bok nästa gång, eller är det hemskt ofinskt? ;)

Medan jag var där nere fixade sambon ihop söndagsmiddag, så där så man bara fick sätta sig vid bordet när man kom upp. Skönt!

Nu på kvällen har vi haft besök av sambons föräldrar, druckit kaffe och ätit "gooooda kakan", dvs muffins med lite vitchoklad och hallon som vi svängde ihop där mitt på dagen. Alicia börjar nog snart kräva en helt egen muffins / kaka / bulle / tårtbit... Suck!

Fröken håller på att somna och jag väntar på Så ska det låta. Och på tal om det, vad är oddsen för att Finland skickar den absolut sämsta låten av alla till eurovision? Suck liksom... 

You Might Also Like

2 kommentarer

  1. Å jag tyckt e va enda låten som man nu itt behöv skäms över att skick iaf😁

    SvaraRadera