Fredag!

januari 13, 2017

Senaste dagarna har jag inte ens vaknat då sambon stigit upp, utan vi har sussat vidare till ca 8:30. Så när fröken igår började prata på i sängen kände jag mig jättetrött och förstod liksom inte varför, innan jag konstaterade att klockan var 7:37...

Tänkte att vi har inget att göra eller passa, så jag låtsades sova och snart snarkade fröken igen. Följande gång jag vaknade var klockan 9:50 (!) och hon sov ännu. Hoppsan. Fick väcka henne och därmed blev hela dagen förskjuten med en timme! Men det gjorde egentligen ingenting.

Igår på kvällen var vi och hälsade på en kompis som A) kommit hem från Norge en sväng och B) fyllde 30. Vi drack kaffe och åt god tårta och paj och alltmöjligt. Alicia råkade dessutom ha lite leksällskap i samma ålder, vilket hon tyckte var en hit! Ännu vid läggdags pratade hon om målandet och kramen. :)

Eftersom dagen blivit försenad redan från start, somnade hon en halvtimme senare än vanligt. Men sen sjönk jag belåtet ner i soffan efter nattandet, då jag såg att trean skulle visa PS I love you. :) Ni kanske inte vet, men jag har en kändis-thing för Gerard Butler... 🙊 Och Jeffrey Dean Morgan är inte alltför dum han heller, även om han nuförtiden är i lite äldre laget.

Jaja. Sov dåligt inatt och hade en massa tankar som snurrade. Inga grubblerier liksom utan bara en massa som poppade upp från ingenstans. Sen drömde jag nåt konstigt också, som jag inte kommer ihåg. Och så sov jag allmänt dåligt. Vi skyller på fullmånen.

Idag är det fredag och vi har varit och lekt vid församlingen som startat upp sina föräldra-barn-träffar igen efter jul. Alicia har varit lite rastlös somliga dagar då vi inte haft så mycket aktiviteter över "jullovet" så hon var nog glad över att komma dit.


Efter lunch och sovstund tog vi en runda på stan. Själv hade jag ju tänkt att vi skulle ha en lugn hemmaeftermiddag, men somliga hade andra planer. "bibbteeket! låna Inndehaapåsstej!" Så jag tänkte att OK, vi kan väl ta en runda till biblioteket och låna Ingrid har plåster, det var länge sen vi var dit i och med att fröken fick en hel del böcker i julklapp. Och så håller vi tummarna för att boken inte är utlånad. Det var den tack och lov inte.

Tog en snabbrunda i affären också för att köpa diskmedel och för att ha nåt fredagsgott (mandariner och godis på specialpris, heheh) och där nånstans tog energin slut för samtliga. Hemvägen blev en kamp där jag hade sjukt varmt, och Alicia vrålade om att vi skulle läsa Inndehaapåsstej. Huhuh. Lägg sedan till backen innan hemmet, samt att bära upp missnöjt barn och bokkasse och ryggsäck till tredje våningen. Lite så där så man bara vill sjunka ihop på hallgolvet och be katten klä av ungen.

Nåja. Nu inväntar vi sambon så småningom, och Alicia läser. "Innde haa saxen! Ajajaj fingej! Måsste haa påsstej!" Hon kan den typ utantill. :D 

You Might Also Like

0 kommentarer