Återgång till vardagen

januari 09, 2017

Måndag idag, och slut på diverse ledigheter och klämdagar och halva veckor. Ja, eller Alicias och min vardag fortsätter ju i vanliga hjulspår på obestämd tid, men det känns ändå lite skönt att återgå till vanliga rutiner.

Vi har sovit gott inatt och vaknade vid halv nio. Sen har vi skrotat på hemma i pyjamas och ritat ett antal teckningar, tvättat vittvätt och tittat på Babblarna, alternativt uppdaterat Spotifylistan för 2017. Tänk att det känns så konstigt att skriva nytt årtal!

Solen skiner allt vad den orkar, så vi ska nog ta oss ut en stund på eftermiddagen. För tillfället håller vi iaf på och bakar lite morotssemlor, känns som en bra dag för det, och så var ju ett av mina nyårsmål faktiskt att baka mera också. Vi och vi förresten, det är nog brödmaskinen som gör största jobbet, jag bara slänger ner ingredienserna och plockar sedan upp en färdigjäst deg... :) Receptet kommer ikväll!

Ingredienser till morotssemlor

Det här är förresten en bild från min systemkamera. Sorgligt nog. Ja, den är förminskad och lite försämrad för att inte ta så stor plats. Men ändå. Var jag placerat skärpan i bilden? Texten på torrjästpaketet. Helt f*ing unbelievable!!! Hur kan det vara så här dåligt? Jag har kollat alla inställningar och det är lika dåligt oberoende vilket av mina tre objektiv jag använder. Är kameran så här slut? Enligt en (ganska inofficiell) kontroll ska kameran ha 40 % kvar av sin livslängd. Och köksbordet står liksom vid ett fönster............... Eller är det minneskortet? Jag blir på riktigt ledsen nu. :(

You Might Also Like

0 kommentarer