Torsdag

december 29, 2016

Torsdag idag. Vi har grejat hemma och så var vi en sväng till affären. Mest för att vi hade tråkigt och det blev lite trotsigt hemma. Men vi har haft det trevligt också, och ritat och målat. Byggt med lego och läst böcker. Jag har påbörjat jobbet med att flytta kläderna från sovrummet till muminrummet. Eller egentligen mest bara Alicias kläder än så länge.

Vi har fortfarande pizza sedan härom dagen, så det har varit skönt att inte behöva fundera på nån mat, varken igår eller idag.

Ikväll ska vi försöka orka ta itu med att tvätta köksgolvet efter att fröken somnat. Åtminstone på de ställen där man kommer åt, dvs där det mest tappas mat och springs med droppande mjölkmuggar... Det har behövts en längre tid och vi hade ju tänkt göra det innan jul, men av nån anledning blev det inte av. Och så skulle det frostas av frysar och nya kylskåpet anlände och det har helt enkelt varit en massa spring och kladd i köket så det var lite onödigt att alls börja på med det innan jul.

Imorgon får vi besök av Vasasystern med familj. Det blir säkert kul, för Alicia har varit lite rastlös de senaste dagarna efter att vi var både här och där och träffade en massa folk över jul! :) 

You Might Also Like

0 kommentarer