Nystart

december 01, 2016

Ja, ni har kommit rätt trots att det ser annorlunda ut, det blev en liten nystart för bloggen. Ibland behöver man en inspirationsspark där bak för att inte fastna i gamla hjulspår! Jag hoppas att jag i och med detta kommer att kunna släppa fram min kreativa sida lite mer.

festligt tomtebloss

Jag har filat och fixat med designen sedan början av november. Inte för att det på något sätt tagit hemskt mycket tid utan för att jag har fått passa på när små stunder av tid har funnits. Det är ju inte precis som att man får sitta ner ifred och göra en sak klar från början till slut med en 1½-åring i huset. :) Det där kan jag faktiskt sakna, att få sätta sig ner precis då när inspirationen kommer och få göra klart allt på en gång och vips har det gått tre timmar.

Vad gäller designen så kör vi på enkelt och stilrent. Och responsivt! Det betyder att innehållet på sidan anpassar sig till den skärm du använder. Eftersom så många av er svarade (i bloggenkäten i november) att sidospalten gärna får vara kvar, så är den kvar. Men för er som läser via mobilen har den troligtvis hoppat längst ner under inläggen, så för att hjälpa lite på traven har jag istället skapat lite snabblänkar i en meny som ni hittar högst upp till vänster (klicka på de tre strecken). Ni som läser via datorn ser hela menyn överst.

Nya kategorier har jag också klurat på. Här presenteras de, inklusive förklaring! (Ja, länkarna leder inte till kategorin utan fungerar snarare som en förklaring till varför de heter som de heter.)


Jag fick ju faktiskt till en röd tråd där också, heheheh! Ni får förlåta min knasiga humor. Och innan någon fellow nörd påpekar det, så har jag alltså tagit mig vissa friheter med "titlarna".

Är dock lite fundersam vad gäller 'Video killed the radio star', där nånstans går kanske gränsen för vad som blir begripligt ifall man bara ser kategorin så där fristående för sig själv? Lekte lite med 'Technologic' också, men det blev lite tråkigt jämfört med de andra. Och 'Paranoid Android' hade blivit lite för snävt.

Nu gäller det bara att bli lite tydligare med inläggen och hålla sig till en kategori i taget. Jag brukar ju som bekant avhandla allt och inget i samma inlägg...

Ifall man vill kommentera? Det får man gärna! Befinner du dig på bloggens startsida så kommenterar du genom att först klicka på pratbubblan här nere till höger.  ⤵️  Och läser du detta specifika inlägg så scrollar du bara lite längre ner.

Image: PublicDomainPictures (CC0 Public domain)

You Might Also Like

2 kommentarer