Nyårsmål?

december 30, 2016

En grej jag sett återkomma allt mer, är att sätta olika slags nyårsmål istället för nyårslöften. Det låter ju onekligen trevligare och positivare än tvingande löften ;) 

Jag brukar ju inte avge några nyårslöften, alltså riktiga löften och inte typ "ska inte börja röka i år heller". Men det är ju ett utmärkt tillfälle att lite utvärdera och kanske begrunda hur man vill ha det. Och idag är det årets näst sista dag.


Så här kommer tio mål/önskningar jag hoppas på under kommande år, i den ordning de poppade upp i huvudet:

  • Jag skulle vilja återuppta fotograferandet (ja, jag tjatar) och ska försöka börja leta lite mer fotoinspiration i vardagen.
  • Vår te-stund på kvällen efter att Alicia somnat vill jag gärna fortsätta med. Vid middagen hinner man sällan prata ifred eller filosofera. Så kvällsfikan är vår gemensamma stund där vi faktiskt hinner umgås, utan TV eller telefon.
  • Jag skulle vilja börja med typ yoga eller annan "stillsam" träningsform där man får stretcha.
  • Och så skulle jag vilja fylla livet med lite mera musik, inte bara det som spelas på radio.
  • "Lyssna inåt" och "självmedkänsla" är ord jag hoppas komma ihåg under året.
  • Jag såg att förvaringsdrottningen skulle ha en årslång utmaning där man får hjälp med att organisera hemma. Tänkte vi skulle försöka hoppa på den så vi kanske aktiverar oss lite med utrensning och ordning.
  • Jag hoppas också att det dyker upp något bra jobb under året. Gärna en fast anställning, det har jag ännu aldrig haft.
  • Utflykter kunde vi satsa lite på. Ha med matsäck och gå i skogen eller sådär.
  • Och så vill jag baka mer!
  • Bloggmål har jag också, men det tar vi i ett annat inlägg...

Vad har du för mål / löften / önskningar inför det kommande året?

You Might Also Like

0 kommentarer