Julklappstips

december 08, 2016

Inlägget innehåller affiliatelänkar, dessa är markerade med en stjärna: *

Julen närmar sig med stormsteg, har du inte hittat alla klappar börjar det småningom vara dags. Jag tänkte göra ett tipsinlägg med julklappar av varierande slag!
Julklappar

Adlibris hör till favoriterna sedan länge. Just inför jul har de ett gäng fina erbjudanden. Till familjens minsta hittar du exempelvis två bilderböcker för 11,90*, eller varför inte satsa på någon av bästsäljarna* från detta år? Med koden Jul16FISV får du dessutom 10 % rabatt på ett helt köp, koden gäller fram till 14.12.2016.

Är du istället sugen på något läsbart som räcker längre, ska du kika in hos Lehtikuningas urval av svenska tidningar* där du hittar allt från Sköna hem, Illustrerad vetenskap, Mama, Vi föräldrar, Nära, Drömhem & trädgård, Amelia, Hus & hem, Ny teknik, iForm och många andra! Flera tidningar har riktigt bra erbjudanden där du dessutom får gåvor med på köpet.

Jotex ger -25% på hela din beställning då du ger koden 162954 i kassan.

Halens har för tillfället ett erbjudande där du får -20% på alla Happy Holly-produkter*. Ange kod 6070 i kassan fram till 11.12. Jag känner mig lite sugen på denna mysiga onepiece* eller snygga kofta*.

Något som jag personligen inte skulle tacka nej till, är en gåva från Chaya* som har ett riktigt bra urval av olika tesorter och -tillbehör såsom kannor, burkar, muggar etc. De har även lite mer "speciella" saker som kanske inte hittas i vanliga butiker, till exempel te-rosorna* som vecklar ut sig i vatten verkar hemskt spännande. Och trots detta är det inte dyrare än "vanliga" tesorter, exempelvis 30 gram för 1,80€ eller 100 gram för 5,60€.

Ja, ett tekniktips måste jag ju också bjuda på! Jag har faktiskt köpt denna julklapp från mig själv, till mig själv. ;) Spotify har ett erbjudande där man kan skaffa Premium för tre månader, till priset av en månad (9,99 €). Har du aldrig tidigare köpt Premium kan du få tre månader för 0,99 € (!). Erbjudandet gäller fram till 1.1.2017.

Skulle det sitta bra med teknikprylar du kan klämma på, så finns det många bra julerbjudanden hos TeleFinland* därifrån jag beställde min nya mobil tidigare i höstas. De har både mobiltelefoner, surfplattor, laptops och olika tillbehör, samt förmånliga abonnemang. I julkalendern* hittar du dagligen nya erbjudanden.

You Might Also Like

0 kommentarer