Helgrapport

december 04, 2016

I fredags blev det en riktig långlur på ca två timmar, händer verkligen inte så ofta. Sambon kom hem från jobbet så småningom och efter maten blev det bad-dags för samtliga.

Lördagen hade vi tänkt gå på julmarknad, men eftersom den började så sent (11) blev det tyvärr ingenting av det. Vi handlade lite mat och åt lunch och när det blev sovdags rullade vi iväg mot Vasa. Alicia sov hela vägen, och vi hade ungefär en timme på oss innan vi skulle på födelsedagskalas, så vi tog en tur till minimani där vi hittade lite smått och gott. Tyvärr blev det väldigt stressigt eftersom fröken inte var på så bra humör.

Sen åkte vi och firade systersonen som blivit myndig, provade spela lite piano, tittade på katten, busade med moffa som också var där, åt mandariner och pepparkaka och cheesecake, och passade på att hälla ut kattens vattenskål över köksgolvet. ;)

Det hade hunnit bli mörkt innan vi åkte hem, och klockan var halv sex så det gällde att försöka hålla fröken vaken i bilen. Annars hade vi väl fått vara vakna halva natten... Men det gick bra, vi sjöng en massa sånger och när föräldrarna inte orkade mera 'björnen sover' fick hon spela ballongspel och tittut-på-bondgården-spel på mobilen, och när det blev tråkigt drog vi ännu några varv med "bompadansen". :)

Alla var trötta när vi kom hem, så det fick bli hämtmat. Försökte se en film men somnade på soffan halvvägs.

Idag är det söndag och snöig andra advent, jag hade tänkt ta itu med kransen jag plockade lingonris till, men typiskt nog verkar vi inte ha någon ståltråd hemma. Kanske lika så bra, känner mig trött idag så jag ska försöka vila lite. Alicia har precis somnat med sin kanin (sorry för superdålig bild, det var mörkt) och sambon har åkt till gymmet.


You Might Also Like

0 kommentarer