Fredalörda

december 10, 2016

Håhåå, det blev av någon anledning hemskt sent med allt igår. Alicia var inte trött när vi kom hem från lekträffen, sen sov hon länge, och innan vi hade ätit mellanmål och klätt på och placerat fröken i vagnen så var klockan 15:30. Lägg till de tio minuter det tar att gå in till stan, så har vi garanterat en trevlig fredagsrusning i affären.

Image: mwewering (CC0 Public domain)

Man blir ju lite bortskämd med att i vanliga fall få handla under lugna tider, om vi säger så. Meeen, det är ju inställningen som räknas, så jag gick in för det hela med ett "if Britney survived 2007..." Nä, men skämt åsido. 

Jag hade fått en kupong där man skulle få 10 euro rabatt ifall man handlade för minst 50. Och när jag såg att de hade erbjudande på våra nattblöjor så lastade jag, utöver det jag skulle handla, på flera blöjpaket (de går ju åt småningom) för att komma upp till den summan. Så på något konstigt vänster lyckades jag spara 17,50 på den butiksresan, det får det vara värt att trängas och köa!

Sen åt vi och pustade ut framför Bolibompa, åt kvällsmacka och nattade fröken.

Vi själva såg idolfinalen trots att vi inte följt med hela säsongen. Vi såg uttagningarna medan vi bodde hos pappa under den värsta renoveringsperioden, men sen har ju inte vi Sveriges TV så sen lämnade det. Oklart varför vi nu sett svenska kanaler under några veckors tid, men vi tackar och tar emot! :)

Idag har vi tagit itu med köket och rivit lite konstruktioner så att nya kylskåpet, som anländer nästa vecka, får plats. Det kylskåp som funnits här sen vi flyttade in stod liksom på en hylla i en specialbyggd glugg eller vad jag ska kalla det, med väldigt exakta mått. Så vi behöver riva hyllan (som för övrigt är ganska ostabil och skåpet gungar oroväckande varje gång man inte stänger dörren med väldig försiktighet) och det lilla skåpet ovanpå samt den 10 cm breda kant som finns mellan kylen och väggen eftersom det nya kylskåpet kommer att vara 60 cm brett och därmed inte får plats i gluggen. Plus att skåpet ju säkert mår bättre om det får stå lite luftigare och det inte är så himla tight kring skåpet...känns ju lite brandfarligt? Eller? 

En bild säger mer än tusen ord, och så här såg det alltså ut. Bilden är från 2014 då vi var på lägenhetsvisning. (Ja, jag har beskurit den inför detta ändamål, det var inte så att jag gick och fotade kylskåp, direkt)

Alicia har precis somnat så nu pustar vi ut en stund. 

You Might Also Like

0 kommentarer