En annan sorts harpärlor

december 21, 2016

Vi köpte en liten mjukiskanin till Alicia inför hennes födelse. Igår hörde jag att något litet och hårt ramlade från sängen, men tänkte inte desto mer på saken. Förrän idag då hon skulle sova, och räcker över något till mig, med orden "ta den!".

I handen fick jag två små plastkulor. Vad sjutton är detta? Efter noggrannare undersökningar märker jag att sängen är full med små vita plastkulor. Hjälp! Nu är hon tack och lov ur den värsta smaka-på-allt-åldern, men tänk om hon hade fått för sig att smaka på dem och de fastnat i halsen?

Kulorna kom alltså från den lilla kaninen vi köpt från Kappahl våren 2015, men jag har sett att de fanns ännu detta år, så om någon annan har den så kan det löna sig att kolla sömmarna på den...


Det blev en lite annorlunda nattning ikväll, då kaninen inte var med. Jag tänkte inte att det skulle vara nån grej, men uppenbarligen har fröken koll på att det brukar finnas två kaniner i sängen, och letade efter den lilla i flera omgångar. Jag lyckades övertyga henne om att kaninen sussar i pappas sängen inatt, och bäddade ner den på kudden. Det gick bra. Men nu är det nog bäst att jag syr igen den fortare än kvickt. ❤️

Det var mestadels vadd i den, men pärlor i rumpan för att den ska sitta ordentligt. 

You Might Also Like

2 kommentarer

  1. Ojdå :( Tror vi ha precis samma som abslouta favorit här hemma och som alltid ska vara med när det är sovdags. Måste granska sömmarna och försöka kolla imorgon...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kan säkert vara bra! :) Jag kommer nog kolla alla "kul-djur" med jämna mellanrum framöver.

      Radera