Annandag jul

december 26, 2016

Idag har vi fixat och grejat. Städat upp lite i köket som fått för lite kärlek de senaste dagarna. Byggt ihop dockvagnen och börjat fundera på inflytt i muminrummet (vårt andra sovrum ska också åtgärdas småningom). Läst böcker och gosat i soffan. 

Image: kyasarin (CC0 public domain)

Fröken har somnat och sambon är på gymmet, så jag njuter av tystnad och egentid. Jag ska förhoppningsvis få lite tid att begrunda mina egna julklappar så småningom. ;) Jag fick ett jättefint halsband med Alicias namn och födelsedatum, två nya vita ljus-hus till min samling (får snart sätta upp en egen hylla till dem!), ett bak-underlag och en muffinsplåt, två chokladaskar, samt ett set med flera olika nagellack. Gemensamt fick vi också en hel korg med te och nötter och ost och alltmöjligt, ett julkors att ha i fönstret, samt en stor krans med led-belysning.

Det var meningen att vi skulle iväg på ytterligare en julmiddag idag, men pga magtrubbel stannar vi hemma. Hoppas att patienten kryar på sig och att det inte är något smittsamt, då vi ju umgicks i förrgår...

Någon nöd på oss går det inte, vi fick en massa skinka av pappa igår, och i kylen står en oöppnad kålrotslåda och ett paket kallrökt lax. Jullimpa har vi också, men det blir nog ändå en sväng via affären efter lite potatis och mat inför imorgon. 

You Might Also Like

0 kommentarer