Onsdag

november 30, 2016

Jag sticker mig in här nu för en snabb uppdatering, då jag inte hinner skriva något under lunchluren då vi ska ut och gå. 

Idag är det dagen D! Byggkillen kom över och tittade och diskuterade igår kväll, och i morse ringde han på dörren för att sätta igång med vår sovrumsvägg. Eller Alicias sovrumsvägg är det ju. Mögelrummet. Muminrummet. Det som varit igentejpat sedan februari. 

Jag är så oerhört oerhört glad och lättad, ni har ingen aning! 

Så för att Alicia ska få sova ifred går vi ut på promenad idag. Jag har vissa förhoppningar om att hitta lingonris nånstans längs med vägen, för att göra en dörrkrans av. Men man ska ju inte hoppas för mycket så vi får se om det lyckas och om jag vågar stanna vagnen utan att hon vaknar. Solsken har utlovats i alla fall!

Imorgon händer det ett och annat. Stay tuned!

You Might Also Like

0 kommentarer